Πέθανε ο Ιμπραχίμ Κόρελι

28 05 2020 13:38

Σε ηλικία 73 ετών απεβίωσε ο Ιμπραχίμ Κόρελι – πρώην βουλευτής και ιδρυτικό μέλος της Βουλής της ΤΔΒΚ.

Ειδική τελετή θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στην Βουλή της Δημοκρατίας προτού ο εκλιπών Κόρελι θαφτεί στο Κοιμητήριο Λεφκόσια.

Με αφορμή τον θάνατο του Κόρελι, κρατικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι καθώς επίσης εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων εξέδωσαν μηνύματα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Μουσταφά Ακιντζί, στο μήνυμά του, εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για τον θάνατο του Ιμπραχίμ Κόρελι ο οποίος ήταν ένας συνδικαλιστής και βουλευτής με προοδευτικές δημοκρατικές απόψεις.

Ο Πρωθυπουργός Ερσίν Τατάρ εξέδωσε επίσης μήνυμα εκφράζοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

«Προκάλεσε βαθιά λύπη ο θάνατος του Ιμπραχίμ Κόρελι ο οποίος υπηρέτησε για χρόνια ως βουλευτής και ως συνδικαλιστής στην ΤΔΒΚ. Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του», ανέφερε.

Ο ηγέτης του Κοινοτικού Δημοκρατικού Κόμματος, Τζεμάλ Όζγιγιτ και ο ηγέτης του Κοινοτικού Απελευθερωτικού Κόμματος-Νέων Δυνάμεων, Μεχμέτ Τσακιτζί εξέφρασαν επίσης τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος Κόρελι και τον επαίνεσαν για τις εργασίες του ως συνδικαλιστής και βουλευτής.

reklam-banner1
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 • Hava Durumu

  ΤΔΒΚΣήμεραΑύριο
  Lefkoşa 11/9° 11/10°
  Girne 11/10° 12/11°
  Mağusa 12/10° 12/11°
  İskele 11/10° 11/11°
  Güzelyurt 11/10° 10/9°
  Lefke 9/8° 8/10°
 • ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ