Μέτρα κατά της Covid 19 στο Ερτζιάν

03 07 2020 13:23

Υπό το φως της επανέναρξης των δρομολογημένων πτήσεων προς και από την ΤΔΒΚ, έχουν ληφθεί σειρά μέτρων και στον Αερολιμένα Ερτζιάν.

Τα μέτρα που θα εφαρμόζονται στο Ερτζιάν δημοσιεύθηκαν σε «Εγκύκλιο Μέτρων κατά της Πανδημίας Covid 19».

Οι ταξιδιώτες, που θα χρησιμοποιήσουν τον αερολιμένα, είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τα μέτρα και να χρησιμοποιούν τα προσωπικά προστατευτικά υλικά που καθορίστηκαν από υγειονομικές αρχές. Σε όσους δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες αυτούς δεν θα επιτρέπεται να εισέρχονται στον αερολιμένα, τις εγκαταστάσεις και το αεροπλάνο.

Όποιοι ταξιδιώτες που θα χρησιμοποιήσουν τα ιδιωτικά μέσα μαζικής μεταφορών για να έλθουν στον αερολιμένα είναι υποχρεωμένοι να φοράνε μάσκα.

Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει και την θερμομέτρηση των ταξιδιωτών και των εργαζομένων στον αερολιμένα και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος κανενός στον τερματικό σταθμό εκτός των ταξιδιωτών ή όσων έχουν ανάγκη σε συνοδούς. Καθώς επίσης απαγορεύεται η είσοδος στον αερολιμένα χωρίς μάσκα.

Η Εγκύκλιος προβλέπει τη λήψη μέτρων για την διατήρηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης τουλάχιστον ενός μέτρου σε όλες τις εγκαταστάσεις και τον τερματικό σταθμό του αερολιμένα.

Πριν και μετά τα σημεία ελέγχου θα τοποθετηθούν απολυμαντικά χεριών για τους ταξιδιώτες και στη διάρκεια των πτήσεων δεν θα επιτρέπονται χειραποσκευές εκτός laptop, τσαντών, χαρτοφυλάκων και βρεφικών ειδών.

reklam-banner1
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 • Hava Durumu

  ΤΔΒΚΣήμεραΑύριο
  Lefkoşa 41/22° 41/22°
  Girne 33/27° 35/27°
  Mağusa 35/25° 35/25°
  İskele 31/26° 33/26°
  Güzelyurt 35/23° 37/23°
  Lefke 31/26° 34/26°
 • ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ