Καταπολέμηση του Covid 19

26 03 2020 12:59

Όλα τα μέτρα κατά του Covid 19 έχουν ληφθεί στη Διοίκηση της Τουρκικής Ειρηνευτικής Δύναμης στην Κύπρο.

Σ’ αυτό το πλαίσιο δημιουργήθηκε ένα κέντρο για την καταπολέμηση του νέου κορονοϊού και σταμάτησε μέχρι νεωτέρας η παραχώρηση άδειας στους οπλίτες οι οποίοι δικαιούνται να παίρνουν έξοδο.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Διοίκησης Δυνάμεων Ασφαλείας, όλα τα μέτρα έχουν ληφθεί και εξακολουθούν να λαμβάνονται από την πρώτη μέρα της εμφάνισης του κορονοϊού στην Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλα τα μέτρα λαμβάνονται σε συντονισμό με την κυβέρνηση και του Υπουργείου Υγείας, όλες οι υπηρεσίες εκτελούνται με μειωμένο αριθμό προσωπικού και όλο το στρατιωτικό προσωπικό μαζί με τις οικογένειες τους έχουν ενημερωθεί για τα απαραίτητα μέτρα και την μερική απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Με στόχο την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού και την προστασία της υγείας του κοινού ακυρώθηκαν όλες οι άδειες, περιλαμβανομένης και της άδειας εξόδου καθώς επίσης περιορίστηκε η είσοδος στις στρατιωτικές κοινωνικές εγκαταστάσεις και τις στρατιωτικές καντίνες.

Εκτός από τα επιπρόσθετα μέτρα που λήφθηκαν από το Γραφείο Αρχίατρου του στρατιωτικού νοσοκομείου, διαρρυθμίσθηκαν η είσοδος και η έξοδος του προσωπικού και των οπλιτών στην ΤΔΒΚ, αναφέρει η ανακοίνωση και τονίζει ότι σ’ αυτήν τη διαδικασία συνεχίζεται η επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές και δίνεται οποιαδήποτε απαιτούμενη στήριξη.

reklam-banner1
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 • Hava Durumu

  ΤΔΒΚΣήμεραΑύριο
  Lefkoşa 11/9° 11/10°
  Girne 11/10° 12/11°
  Mağusa 12/10° 12/11°
  İskele 11/10° 11/11°
  Güzelyurt 11/10° 10/9°
  Lefke 9/8° 8/10°
 • ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ