Κάλεσμα από οικονομικές οργανώσεις

26 03 2020 12:59

Η Πλατφόρμα Οικονομικών Οργανώσεων τόνισε ότι είναι ζωτικής σημασίας οποιαδήποτε υποστήριξη της Τουρκικής Δημοκρατίας στην ΤΔΒΚ την περίοδο εφαρμογής αποφάσεων παρόμοιων με εκείνες στο πακέτο «Ασπίδα Οικονομικής Σταθερότητας» που ετοίμασε πρόσφατα η τουρκική κυβέρνηση.

Η Πλατφόρμα, αποτελούμενη από το Τ/κ Εμπορικό Επιμελητήριο, το Τ/κ Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Τ/κ Ένωση Ξενοδόχων και την Τ/κ Ένωση Εργολάβων Οικοδομών, ζήτησε υποστήριξη από την Τουρκία.

Σε ανακοίνωση της, η Πλατφόρμα εκφράζει την πίστη ότι η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου και η τουρκοκυπριακή κοινότητα, συμπράττοντας με την Τουρκία στον αγώνα ύπαρξης από οικονομικής άποψης, θα ξεπεράσουν αυτήν τη δύσκολη περίοδο με ελάχιστες αρνητικές ζημιές.

Αυτά τα μέτρα που έχει λάβει η τουρκική κυβέρνηση θα συμβάλουν πολύ στον αγώνα που δίνει η ΤΔΒΚ για ύπαρξη σ’ αυτά τα εδάφη, προσθέτει.

Ο κύριος σκοπός της Πλατφόρμας είναι η συνέχεια των χώρων εργασίας και η συνέχεια της απασχόλησης, αναφέρει η δήλωση και τονίζει ότι η Πλατφόρμα πιστεύει πως όπως στο παρελθόν και σήμερα και αύριο η Τουρκική Δημοκρατία θα βρίσκεται στο πλευρό του τουρκοκυπριακού λαού για να αποφευχθεί απόλυση εργαζομένων και να μη δημιουργηθεί ένας «στρατός ανέργων» στην ΤΔΒΚ.

reklam-banner1
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 • Hava Durumu

  ΤΔΒΚΣήμεραΑύριο
  Lefkoşa 11/9° 11/10°
  Girne 11/10° 12/11°
  Mağusa 12/10° 12/11°
  İskele 11/10° 11/11°
  Güzelyurt 11/10° 10/9°
  Lefke 9/8° 8/10°
 • ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ