YARIYIL TATİLİ SONA ERDİ… 48 BİN ANAOKUL, İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİSİ BU SABAH YENİDEN DERS BAŞI YAPTI
KIB-TEK KONUSU MECLİSTE TARTIŞILDI... EKONOMİ VE ENERJİ BAKANI NAMİ KONUNUN UYUMLA İLGİLİ OLDUĞUNUN ALTINI ÇİZERKEN, KURUMA YATIRIMLARIN ARTARAK DEVAM ETTİĞİNE VURGU YAPTI
MECLİS YARIN OLAĞANÜSTÜ TOPLANACAK... CUMHURBAŞKANI AKINCI, YARIN MECLİS’E KIBRIS KONUSUNDAKİ SON GELİŞMELERİ ANLATACAK
HAMİT HİLMİ DEFNEDİLDİ... KİMLİK TESPİTİ TAMAMLANAN 4 YAŞINDAKİ ŞEHİT HAMİT HİLMİ ASKERİ TÖRENLE DEFNEDİLDİ
ASGARİ ÜCRET... ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU TARAFINDAN, BRÜT 3 BİN 150, NET 2 BİN 740 TÜRK LİRASI OLARAK BELİRLENEN ASGARİ ÜCRET RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ
KAMU REFORMU... GÜÇ-SEN, KAMU REFORMU YASA TASLAĞINI KABUL EDİLMEZ OLARAK NİTELEDİ
MUĞLA’DA HEYELAN... TÜRKİYE’DE MUĞLA'NIN MİLAS İLÇESİNDE MADEN SAHASINDA HEYELAN MEYDANA GELDİ. TOPRAK ALTINDA KALAN 3 İŞÇİNİN KURTARILMASI İÇİN EKİPLER ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR
LTB’DEN AÇIKLAMA... “ÇÖPE DEĞİL GERİ DÖNÜŞÜME” KAMPANYASI ÇERÇEVESİNDE 22 GÜNDE YAKLAŞIK 90 BİN PLASTİK ŞİŞE VE ALÜMİNYUM KUTU TOPLANDI
EĞİTİM KONSERLERİ... CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İŞBİRLİĞİYLE YARIN EĞİTİM KONSERLERİNE BAŞLIYOR

Hür-İş sel felaketiyle ilgili basın açıklaması yaptı

Cuma 7 Aralık 2018

Hür İşçi Sendikaları Federasyonu (Hür-İş) Genel Sekreteri Ali Yeltekin sel felaketiyle ilgili basın açıklaması yaparak, ölen gençlere Allah’tan rahmet, yaslı ailelerine sabır, halka da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Son günlerde ülkeyi etkisi altına alan yağışlı hava neticesinde birçok evi su bastığını, yolların yıkıldığına işaret eden Yeltekin, “Altyapı yetersizlikleri nedeniyle insanlar perişan olmuş ve en önemlisi siyasi yaklaşımlarla talan edilen doğa yapısı ciddi tahribatlar yapmıştır. Bu olayların neticesinde 4 gencimiz kurban olmuştur” dedi.

Yeltekin, “Yıllardır kanayan yaralara, çevreye karşı sorumluluklarını yerine getirmeyen başta siyasetçiler, siyasete bağlı kamu kurumları bunun izahını nasıl yapacaklardır. Bu zarar ziyanın, eziyetin, işkencenin ve 4 suçsuz günahsız gencin ölümünün hesabını kim verecek?” ifadesini kullandı.

Ali Yeltekin, Hür-İş Federasyonu ve bağlı sendikalar Kamu-İş, Bay-Sen, Memur-Sen, Büro-İş, Din-Gör-Sen, Bel-Sen, BASS ve Daü-Per-Sen olarak ölen gençlere Allah’tan rahmet, yaslı ailelerine sabırlar, halka geçmiş olsun dilediklerini ifade etti.

(TAK)