Βιομηχανικό Επιμελητήριο – Υπ. Ναμί

09 02 2018 14:07

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τουρκοκυπριακού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Candan Avunduk πραγματοποίησε επίσκεψη στον Υπουργό Οικονομικών και Ενέργειας Οζντίλ Ναμί χθες.

Μιλώντας ο Avunduk χαιρέτησε τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης και δήλωσε ότι δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα που υπολογίζεται.

Εκφράζοντας την ελπίδα ότι η ζωή του συνασπισμού θα είναι μακρά και ότι θα εργαστεί σε αρμονία εξέφρασε επίσης την πίστη ότι θα εργαστούν αρμονικά με τον Υπουργό Ναμί κατά την θητεία του.

Ο Υπουργός Οικονομικών και Ενέργειας Ναμί στην ομιλία του είπε ότι όπως τόνισαν και κατά την προεκλογική περίοδο έθεσαν την οικονομία στο κέντρο των εργασιών.

Υποδεικνύοντας την ανάγκη για την αύξηση της παραγωγής και της εργοδότησης και ως εκ τούτου το επίπεδο της ευημερίας στην χώρα, είπε ότι εργάζονται για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Τονίζοντας ότι στον λαό αξίζει ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο είπε ότι αυτό θα επιτύχουν μαζί προσθέτοντας ότι η υποστήριξη που εξεφράστηκε από το Επιμελητήριο είναι σημαντική γι’ αυτούς.

Δηλώνοντας ότι το Τουρκοκυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο είναι ένα από τα ηγετικά ιδρύματα στην χώρα και είναι επίσης σημαντικό γι’ αυτό και το Υπουργείο, ο Υπουργός Ναμί είπε «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα και γνωρίζουμε επίσης τις προτεραιότητες του Επιμελητηρίου σας. Θα  τα διασαφηνίσουμε αυτά με στενές διαβουλεύσεις κατά την περίοδο αυτή».

reklam-banner1
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 • Hava Durumu

  ΤΔΒΚΣήμεραΑύριο
  Lefkoşa 17/4° 17/7°
  Girne 14/3° 17/7°
  Mağusa 19/8° 18/8°
  İskele 16/8° 18/7°
  Güzelyurt 15/6° 17/6°
  Lefke 14/6° 15/6°
 • ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ